torsdag 12 december 2013

Jaguarpuckot





På vår personalparkering är det trångt nuförtiden. De har nämligen tagit bort en massa parkeringsplatser för personalen till förmån för patienterna. Och då måste man ställa sig tätt för att så många bilar som möjligt ska få plats. En självklarhet för de allra flesta.

Utom för karln i Jaguaren. Hans bil tar upp två, tre platser. Bara för att han är så rädd om sin bil, antar jag. Eller så lärde han sig aldrig att parkera när han tog körkort.

När jag kommer på morgonen och ska parkera blir det så att man fyller på allt eftersom, och ställer sig så nära föregående bil som möjligt, för att det ska få plats fler bilar. Men Jaggakillen ställer sig ungefär 2 meter från närmaste bil, och gärna i en annan vinkel så att inte baken på bilen sticker ut så mycket. Därför tar han upp i princip tre parkeringsrutor.

Härom morgonen kom jag efter honom och ställde mig naturligtvis så nära hans bil som möjligt. Han var precis på väg att gå från bilen, men gjorde sig ärende tillbaka för att se så jag inte stod för nära med min bil.

Nästa gång ska jag ställa mig ännu närmare ...


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: