tisdag 22 november 2011

Nu ska han väl bli frisk



K har varit lite emlig sista tiden. Inte direkt sjuk men febrig på kvällarna och pigg på morgnarna. Han har jobbat + att han har varit med och flyttat två helger i rad med feber. Och lite annat, som hosta och dålig mage. I går fick han plötsligt frossa och nästan 40° feber. Då gav han upp och sjukskrev sig. Han som aldrig är sjuk och inte varit hemma på grund av sjukdom många dagar under sitt yrkesliv.

I morse hade han ännu högre feber så jag ringde till vårdcentralen eftersom han inte ens orkade prata i telefon och han fick komma dit senare, inte till vår vårdcentral utan till en annan. Och där konstaterades att han är så sjuk att han behöver äta Ciprofloxacin i 10 dagar.

Vi andra hoppas naturligtvis att han hinner friskna till till på lördag. Tredje gången gillt med att försöka tapetsera då alltså. Och sista chansen så att säga.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Johanna sa...

Men usch då! Hoppas det blir bättre snart. Hälsa att han ska krya på sig!

Anonym sa...

Hejsan,
vad härligt att tapetsera. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendel