lördag 20 mars 2010

Köp glass på Glassbyrån

Det märks att inte jag är på stan särskilt ofta.
Jag hade ingen aning om att Pressbyrån vid Järntorget bytt namn till,
öhm, Glassbyrån.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

Jenston sa...

Jag läste om det i en tidning vi fick till jobbet. Förutom glassbyrån finns korvbyrån, ostmackebyrån, mellanmålsbyrån och godisbyrån tror jag.

Pressbyrån sa...

Hej!

Vi tycker det är superkul att du har uppmärksammat vår mellanmålskampanj och att du gillade våra namnbyten till Glassbyrån.

Samtidigt som vi skyltade om hade vi en tävling i jakt på att hitta våra kunders favoritmellanmål! Det blev riktig lyckat och nu lanserar vi därför en av favoriterna: Pucko och kanelbulle, som börjas säljas till kampanjpris i våra butiker med start idag den 24 maj.

Vi fick också många förslag på lite nyttigare mellanmål och det har vi tagit till oss av. I butik finns nu en sallad i mellanmålsformat, en så kallad ”mellanmålssallad” som vi skulle tycka det vore roligt om du ville testa.

Skicka ditt mobilnummer till oss innan den 30 maj 2010 på info@mellanmalsbyran.se så skickar vi en mobilkupong till dig som du kan lösa in i butik (vi kommer inte spara eller sprida vidare ditt mobilnummer) . Om du vill får du gärna bjuda din mellanmålsvän på en sallad också. Bifoga då mobilnummer även till honom/henne.

Smakligt Mellanmål önskar Pressbyrån!

Ps: Gillar du den? På www.facebook.com/pressbyran fortsätter vi dialogen om Mellanmål. Titta gärna förbi.