tisdag 29 december 2009

Se upp på rean!



Det gäller att se upp om man ska handla på mellandagsrean. Det verkar som om Siba höjde priserna kraftigt på sina platt-tv den 12 december, så i själva verket betalar du kanske bara 5 kronor mindre på rean än du skulle ha gjort före höjningen, eller till och med mer. Siba går ut med att de sänkt priset 20 % på sina platt-tv, så det låter ju otroligt billigt.

Jag skulle tro att Siba inte är ensamma om att göra så här. Mellandagsrean är nog en enda stor bluff.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi har utfört noggranna kontroller på alla ordinariepriserna. I de allra flesta fall så har det ordinarie priset gällt i våra varuhus i närmare två månader och fler fall längre. Detta innebär också att dem har sålts för dessa priser.

Parallellt med ordinariepriserna har vi även haft webbpriser som ändras flera gånger för att hålla marknadsmässiga priser på nätet. Webbpriser och ordinariepriser är inte samma sak. Kampanjen gäller 20 procent på ordinariepriset. Det har vi skrivit på reklamblad och på varje TV-modell på
webben. I kampanjen står ordinariepriset.

Vi vill vara tydliga och är noga med att följa alla regler när det gäller kampanjer. Det är tråkigt när det felaktigt framgår hur vi sköter kampanjer.
Mellandagsrean på TV-apparater ville vi ha för att kunna ge våra kunder extra fina bud. Vid jämförelser på prisjämförelsesajter så går det att
jämföra våra priser mot konkurrenter och då är våra TV-priser riktigt låga.

Vänliga hälsningar
Lina Broström, informatör SIBA