måndag 21 december 2009

Ankan kan skrämma vem som helst

Ytterligare en Hollywoodkändis har fallit offer för kändisskap, prestationsångest eller sökandet efter den totala lyckan. I går avled skådespelerskan Brittany Murphy. Än så länge vet ingen den egentliga dödsorsaken, men jag är ganska säker på att droger hade något med hennes död att göra. När en 32-åring plötsligt får hjärtstillestånd i duschen och upplivningsförsök är förgäves så ligger det väl nära till hands att misstänka. Dessutom hade hennes man någon liknande åkomma bara för ett litet tag sedan.

Eller också fick hon skrämselhicka av Anna Ankas attack på mörkhåriga. Alltså den kvinnan slutar aldrig att förvåna. Hon har aldrig tyckt att mörkhåriga har samma utstrålning eller är lika fräscha som en blond tjej. Hon kan ju i alla fall inte mena att det ska vara naturlig blondhet, hon måste anse att duger med fejk. För enligt Expressen var faktiskt Anna Anka brunett en gång i tiden. Innan hon blev blond.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

CrimsonAnna sa...

Jag får inte så mycket skrämselhicka av Anna Anka. Jag ser bara en otrygg tom människa.

Håkan sa...

Kalle anka blir nog rädd nu när Anna anka får högre tittar siffror
www.fonsterputsare.com

Anonym sa...

Det är alltid sorgligt när en ung person dör, oavsett hur, men visst kan man ana ugglor i mossen när mannen inte vill göra en obduktion för i vanliga fall så är det ju inget som helst normalt i att dö som 32åring bara så där, vilket borde väl tyda på att han vet varför hon dog.

Anna Anka är verkligen totalt puckad.



Och du är utmanad, grattis! http://omunkavlad.wordpress.com/2009/12/21/tio-saker-om-mig-som-ni-kanske-visste-eller-inte/