fredag 20 november 2009

Årets Örebroare

Årets Örebroare är utsedd. Det blev "Vimmelmamman" Lotta Gray. Hon är tjejen som blev modell och sedermera vimmelreporter i Stockholm. Hon är mamma till snart 4-årige Lennox. Hon är också en populär bloggare och för ett och ett halvt år sedan fick beskedet att hon drabbats av cancer.

Naturligtvis är det jätteroligt för Lotta Gray att ha blivit Årets Örebroare och jag beundrar hennes kamp, och livsglädje trots sin svåra sjukdom. Men hade jag inte fått lite "inside information" om henne skulle jag inte ens ha en aning om att hon överhuvudtaget bott i Örebro.

Om man ska ha en tävling om vem som är Årets Örebroare tycker jag  att det ska vara en riktig Örebroare, som faktiskt lever och verkar i denna stad, just nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Karolin sa...

Är man uppvuxen på landet så känner man till snygga "NegerLotta" som blev modell... Ja, det var så hon kallades, inte elakt sagt utan på småbygdsvis.

Eftersom det har stått mkt om henne i tidningarna på sistone så har det annars varit ganska uppenbart att hon är från Fjugesta, Örebro.

En välförtjänt vinnare tycker jag

Karolin sa...

..sedan kan jag iofs hålla med dig om att Årets örebroare kanske ska bo och verka i Örebro också.