onsdag 7 oktober 2009

Nä men vad konstigt


Han har inte fått nån mjölk i brösten än. Stollen vars dröm är att amma sina framtida barn. Men han tycker att hans bröst blivit yppigare. Är han inte redan tokig så lär han väl vara det när experimentet är slut den 2 december eftersom han  tar med pumpen på stan, överallt, och pumpar varannan till var tredje timme. Han är rädd att han alltid ska vara känd som ”mjölkmannen” när han vill göra andra saker i framtiden. Jag tror inte att det kommer att hända, eftersom han aldrig kommer att få mjölk. Bara yppiga bröst. Han kommer nog att bli kallad "bröstmammen."

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

MANDRAGORA | kattägd narcissistisk vegetarian och blivande prettomorsa sa...

Varför tycker du att han är en stolle och tokig som gör detta? Varför skall män inte få amma om de vill? Det hade ju varit det bästa för barnet.

Bitten sa...

Jag tror inte att det var tänkt från början att män ska amma, i så fall hade män fått bröst också. Och ibland blir det bara lite väl överdrivet med jämlikheten.

{ ericafp } sa...

Det finns djur som ammar fast de är "killar". Varför? Jo, för att mamman dött eller något liknande och då måste de ta hand om sitt/sina barn.