torsdag 10 september 2009

Det är ingen hemlighet att vi har de lägsta lönerna


Men herreguuuuuud, vi har väl redan de lägsta lönerna någon kan tänka sig att jobba för. De går inte att sänka mer. Jag lovar. Jag vet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Mikaela sa...

jag har sämst lön, har du då? eftersomd e går ej att sänka:P?

Anonym sa...

Ja, vad jobbar du med? Jag tror inte du tjänar lite. Ge oss en siffra..

Tobias sa...

Svenskar ar bortskamda idioter. Att hora er gnalla nar det finns folk som faktiskt har det mycket varre ar provocerande.

Hall kaften och sluta och vara sa javla snikna. Svenska loner ar jattehoga i jamforelse med bara Europeiskt genomsnitt.

Sverige skulle vara ett bra land att leva i om det inte vore for det evinnerliga gnallet.

Anonym sa...

Nej Tobias, du är idiot. Inget annat land i världen har så usla löner i förhållande till levnadskostnader OCH skatter. Eller du klarar bo i hyres i en storstad och tjäna 10.000? Grattis till dig i så fall. Eller du klarar bo i br och betala en stor ränta på den samtidigt som du har lön på 10.000kr? Nej, sluta dröm och vakna, folk har en annan vardag än din.

Anonym sa...

Håller helt med dig, Tobias. Har man extra lite och göra kan man dessutom hitta på att man har någon låtsassjukdom som tex elöverkänslighet eller fibromyalgi..

Bitten sa...

Vårt landsting har generellt lägsta lönerna i hela landet. Jag tror det bara är ett landsting som ligger lägre. Problemet är väl att jag som läkarsekreterare inte haft någon löneutveckling alls, efter drygt 25 år i yrket tjänar jag inte ens 20 000 i månaden före skatt. Det känns väldigt lite i förhållande till hur jävligt vi har med stress, personalbrist etc.