måndag 10 augusti 2009

Är det så här vi vill se ut?


Alla vi som hela tiden bantar, tänker på vikten, räknar kalorier och späker oss, är det så här vi vill se ut? Hon ser ut som en dålig kopia av en Barbiedocka.

Det var tjafs om Madonnas armar, men visst fasen ser hon mycket fräschare och snyggare ut, trots att hon är 51 år i år?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Candy sa...

Jag tror att väldigt få egentligen vill se ut så. Om man tar anorektiker, så är det bara sjukdomen som vill se ut så och till sist kommer de flesta en punkt där de äcklas av sina bena och knotor. Om man tar folk som inte har äs, men bantar, så vill de nog inte heller se ut så. De vill bara bli av med lite överflödigt fett. Tyvärr stannar det inte vid det för alla, men de personerna som går längre blir nog tyvärr inte avskräckta av den där bilden. Det borde fokuseras mer på fakta från personer med äs om hur man MÅR psykiskt och inte bara fysiskt, än bilder tycker jag, men God, visst är den bilden hemsk!

Isabelle sa...

håller helt och hållet med dig! Det ser så ruggit äckligt ut att se ut som hon på bilden. Mötte en liten tjej i 12 års åldern här om dagen som var helt beroende av sin vikt, trots att hon såg ut å väga 35kg...

Sus sa...

Herregud..Hon ser jävligt hungrig ut.

Baronessan sa...

Fy farao! Kan hon möjligen ha Audrey Hepburn som förebild. Hon som kallats "en hög med ben hophållen av en massa fräknar".

Karin Berg sa...

så sorgligt. Hon har allt men nmåste ändå svälta sig...

Candy sa...

Öh, Audrey Hepburn var ingen hög med ben, Baronessan. Hon var smal, men fan ingen hög med ben. Hon var tusen gånger vackrare än fake-Marilyn Monroe dessutom.