lördag 18 juli 2009

Om oskrivna regler


Vid den gamla badbryggan i Falsterbo råder egna lagar. Där badar stockholmarna nakna medan de bofasta tycker det är pinsamt. Ett par skor på bryggan signalerar att det finns en nakenbadare i vattnet. Då får de andra badande snällt så och vänta så inte nakenbadaren blir uttittad. Hur sjukt är inte det?

Jag tycker att ortsborna inte ska finna sig i stockholmarnas oskrivna regler eller rätta sig efter semesterfirare. Jag tycker att alla som bor i Falsterbo ska åka till stranden och "mota bort" alla nakna stockholmare och reclaim the beach. Vill stockholmarna bada nakna så låt dem göra det, det ju deras problem och inte någon annans. Men det finns ju faktiskt nudist- och naturiststränder där de kan få bada nakna så mycket de vill. Men det kanske inte är lika roligt ...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Cicki sa...

En badbrygga är väl till för alla. Vad är det som gör att stockholmarna tror de har mer rättigheter än andra. Det är som den sk stockholmsveckan i Visby. Då kommer stockholmsungdomar dit och super som svin och förstör för alla andra.

Jah Hollis sa...

Det hela har i själva verket inget med "stockholmare" att göra. Det är Aftonbladet som, i alltför vanlig ordning, själva hittat på den vinklingen.

hemskapat sa...

På tal om nakenhet...Mina tomtar brukar locka till skratt! det kanske behövs? Se dom på http://www.hemskapat.se. under övrigt! Välkommen dit/Agneta