tisdag 23 juni 2009

Precis vad jag behövde


Efter att ha sprungit runt tomten i gassande sol och klippt gräset var detta dopp verkligen efterlängtat - svalkande men inte iskallt. Rätt skönt faktiskt. Så här efteråt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

7 kommentarer:

Sus sa...

Åh herregud vad skönt det där ser ut!!

Tippie sa...

åh det är så skönt att ta ett dopp när det är så varmt ute :)

Karin Berg sa...

jag vill också bada.

Hanna sa...

Vad skönt!

Polargrevinnan sa...

Idag var det den första sommardagen som jag kunde tänka mig bada. Erkänn - lite
kallt var det!
Jag håller med dig om statsministerns lönehöjning, alltså dåligt teamat. Men han är inte den enda i riksdagen som får påslag på lönen. Konstigt att ingen i regeringen kommit på att avstå årets höjning.
Ha det bra i ditt "badkar". I morgon blir det ännu varmare. Kram Viola

Le Loup sa...

Jag förstår att du slängde dig i spat(hmm, stavas det så?)själv klippte jag också gräset igår, idag är jag röd som en ilsken tomat och inte sjutton fanns det en tillstymmelse ens till en liten vattenpöl för mig att doppa tårna i. Idag ska jag ta baksidan av torpet... Utan tillstymmelse till vattenpöl. Men jag har en jordkällare jag kan gå in i och svalka av mig i, det får duga. :)

Anonym sa...

Funderar på att göra som du nu när jag kommit hem från jobbet. Det ser svalkande ut. Barnen vill se mig simma under vattnet så det får jag väl bjuda på trots att jag hatar att blöta håret när jag badar. Hoppas annars att du har en bra semester och att ni får tid att vila upp er ibland. /Anna S