torsdag 29 januari 2009

Välkommen till världen

I går efter jobbet blev jag glatt överraskad när jag fick ett sms att lilla Isabell kommit till världen kl 09.30. Eftersom familjen har två pojkar innan kändes det kul att de fått en flicka. Mamman har ju sagt att hon är en "killmamma" så vi får väl se hur det blir med det nu. Det var ju tur att det var lilla Isabell i magen, jag trodde(och även hennes mor)att det var gallsten eller magkatarr innan hon ens visste att det var ett litet barn i magen. Så kan det gå.

Eftersom vi planerar att göra om i vårt sovrum åkte vi till den stora affären norr om stan för att titta på tapeter. När de inte hade precis dem vi letar efter tog vi en runda i affären. Det var rea på lite allt möjligt eftersom de håller på och bygger om. I stället för tapeter kom vi hem med tre par gardiner och två stora dukar och allt detta kostade bara drygt 300 kronor. Ibland kan man göra fynd, även om man inte åker till Ullared.


Ylva Maria Thompson har förresten öppnat erotikoutlet där, i Ullared. Tja, ska man öppna en sådan affär någonstans i Sverige så är det väl inte ett så dumt val, för i princip alla åker till Ullared och handlar. Hur många av dem som är intresserade av en erotikoutlet får väl framtiden utvisa.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: