onsdag 21 januari 2009

Somliga har mer än andra

I dag har det varit en till helvetisk dag på jobbet. Eftersom morgonmötet har en tendens att dra ut på tiden blir ju allt arbete förskjutet och jag har suttit och fullkomligt blåskrivit hela dagen. Även om jag är ganska tom i huvudet i vanliga fall, så känns det ändå mer tomt efter en sån här dag. Men visst är det märkligt på jobbet, att hur mycket jobb man än har så är det alltid någon eller några som har ännu mer och som talar om det heeela tiden. Räknar och kollar och mäter, och alltid har de mest. Nu är det på gång att jobba övertid för att komma ifatt, men jag vet att vi nog har mest som ligger på skrivborden, så jag känner då rakt inte för att jobba övertid för att andra ska komma ifatt, när jag själv har så mycket. Jag skulle inte orka heller, efter 40 timmar på jobbet är jag faktiskt helt slut, både i kroppen och psykiskt. Även om jag så väl skulle behöva de extra pengarna, känns det inte aktuellt att slita med övertid också.


Vi talade med Jo på msn i går och frågade om de varit i Washington och kollat när Barack Obama installerades som president, men de hade spelat in det som sändes på tv och skulle kolla på det i stället, eftersom Jo börjat skolan igen och inte hade möjlighet att åka. Det hade nog varit en upplevelse, det var ju hur mycket folk som helst, de räknade visst med att 2 miljoner skulle komma dit och det var i alla fall över 1 miljon där. DN visar en häftig bild som en satellit har tagit där man tydligt kan se hur mycket folk som samlats framför Capitolium.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

ja, onsd brukar inte vara roliga...Bjud upp vissa att komma och göra studiebesök på avd och ta med sig måttstickan...Vissa kommer alltid tycka sig ha mkt även om de bara har en jnl på bordet.