onsdag 10 december 2008

Här var'e sjukt


Efter att ha hållit mig frisk i över två år och tre månader har jag nu åkt dit (om inte lite feber natten till förra nyårsafton räknas). Feber, halsont, huvudvärk och lite snuva, allt i ett. Egentligen har jag varken tid eller råd att vara hemma från jobbet, men inser att jag nog inte ens skulle orka ta mig dit. Bara tanken på att går ur sängen gör mig helt utmattad. Jag får i stället kurera mig här hemma, tänka positivt (att det i alla fall inte rör sig om influensa) och hoppas att det känns bättre i morgon.


Även om jag var lite ur slag förra nyårsaftonskvällen så blir det extra festligt i år. Klockan 23.59.59 får vi en extra sekund eftersom den läggs till för att hålla koll på jordens långsammare rotation. Vi lär väl inte märka så mycket, men en sekund är en sekund.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

6 kommentarer:

Hellie sa...

Va? Är det sant? En extra sekund...har jag helt missat i så fall!

Anonym sa...

En hel sekund!
OK, säkert nödvändigt men funderar på om det är bra eller dåligt. Bestämmer mig för det senare - tänk dig, året blir visserligen längre men årslönen per sekund blir mindre. Suck!
Men, krya på dig nu...

Anonym sa...

Du får krya på dig! Bättre att vara sjuk nu än när besöken från Amerikatt kommer eller när ni ska till Kanarieöarna. Ta det nu lugnt därhemma, sitt inte bara framför datorn och se till att du blir bra innan du går till jobbet - de får klara sig utan dig!

Bitten sa...

Gubben och karro: Tack för omtanken. Nu ska jag gå och lägga mig och vila.

hannamia sa...

ojoj, ar du sjuk? stackars mamsen. hoppas att du mar battre snart! bara 11 dagar tills vi ses nu :D

Bitten sa...

Det är ingen fara, kan nog jobba på fredag ...