onsdag 29 oktober 2008

Vintern kommer med stormsteg

Jag är blond, jag bloggar och känner mig viktig ibland, men jag tillhör definitivt inte bloggmaffian, de som är hetast på Stureplan. De som får inbjudningar till fester som de sedan skriver om på bloggen. Linda Rosing känner att hon blir mer respekterad nu när hon bloggar, och om hon känner så är det ju bra. Det gäller ju bara att hon skriver väl om festerna hon går på, annars är hon snart lika ute som hon var innan. Men hon och Blondinbella har visst blivit "som systrar." Det enda dessa två har gemensamt, en 18-åring och en 34-åring, är väl att de vill synas så mycket som möjligt och är de två syns de väl dubbelt så bra, eller?



I dag är det minusgrader ute och allt verkar ha en hinna av is över sig. Visserligen har vi fått skrapa bilrutorna förut ett par gånger på morgonen, men i dag är det egentligen den första riktigt kalla dagen. Det hade börjat frysa på redan i går kväll när vi var ute och gick och det var alldeles stjärnklart, tydande på att det skulle bli en kall natt. Det börjar bli dags att sätta på vinterdäcken. Den här veckan är det ju höstlov, men för första gången på 18 år har vi ju ingen unge som går i skolan, så det kunde ju vara vilken vecka som helst egentligen. Det märks visserligen på jobbet att det är lite lugnare, annars är det precis som vanligt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Bloggmaffian, sägs det i artikeln! Snarare välbesökta bloggar med högt marknadsvärde. I.o.f.s märkligt men enfald lockar tydligen läsare...