onsdag 29 oktober 2008

Den perfekta halloweendräkten


Har just pratat med Je på msn. Hon skickade en bild på sin nya Halloween-kostym som hon ska ha på lördag. Tydligen hade de köpt dräkter i dag och hon hade tur och hittade en som passade henne perfekt, musiknörd som hon är.


Hela gänget skulle åka till Philadelphia senare och gå i något sorts spökhus. Je känner väl inte så jättemycket för att göra det, men det är ju bara på skoj. Hoppas de inte blir alltför rädda bara. Men firar man halloween i USA så får man vara beredd på att läskiga saker kan hända. Mooooaaaahha.

Här hemma verkar det som om det blir snöoväder till helgen. Det börjar kanske snöa redan på torsdag kväll eller natten till fredag. Dags för vinterdäck med andra ord. Usch, nu börjar eländet igen. Det kommer kanske att bli en riktigt lång vinter i år. Det var ju ett tag sedan sist.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Magdalena and Co in US sa...

Jag var ute i stan på Halloween. Fattade inte varför folk var så konstigt klädda... Trodde de var något band som spelat och att de hade märkliga fans. Till slut var jag tvungen att fråga nån varför de såg ut som de gjorde. Halloween.... Fasen, man börjar bli gammal... Ha ha