fredag 12 september 2008

Är krig Guds plan?


Vi som inte tror får väl ändå be för att inte McCain vinner presidentvalet i USA. Hans vicepresidentkandidat Sarah Palin verkar ju inte vid sina sinnens fulla bruk heller, precis likadan som mr Bush. Hon är inte främmande för att börja kriga med Ryssland om Georgien går med i Nato och Ryssland invaderar. Hon tvekar inte att fullfölja USA:s ”rättfärdiga” krig i Irak. Palins äldste son åker till Irak nästa vecka och hon tror att han skickas dit på uppdrag av Gud. Hon tror dessutom att det finns en plan för den här världen och att den är av godo. Suck och stön...

Läs mer här: SvD, DN


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

hannamia sa...

Jag blir sa himla trott av att lyssna pa radio och titta pa TV numera for allt de pratar om ar Sarah Palin. Och allt hon pratar om ar God's will.. Som att hon skulle veta vad Guds vilja ar, och som att Guds vilja i sa fall skulle vara att kriga. Jag orkar inte med det langre!

Dennis Halvordsson sa...

Mmmm jag håller med, man kan se på det så här också, Palin har inte läst sin bibel ordentligt. Hon menar med andra ord att Gud skickat USA på uppgift att i demokratins namn störta en auktoritär regim och sedan stanna kvar där, vet inte Palin att guds ideologi är Teokrati=)