måndag 15 september 2008

Mirakel och string


"De tajta mirakeltrosorna formar figuren redan när man sätter på sig dem. Efter en vecka gav de våra testpersoner Kristina och Frida ett mätbart resultat." Det låter som någon dålig reklamfilm, men så står det på Aftonbladet.

Vem tror på det? Inte jag i alla fall. Kanske de åtsittande trosorna gör så att man inte kan äta lika mycket som vanligt för det liksom tar emot att få ner maten. Eller så får man magknip och måste springa på toa för att trosorna trycker in magen. Okej, man kanske ser smalare ut i mirakeltrosan, men det är ju bara en omfördelning av fettet och vätskan i kroppen. När man slutar använda mirakeltrosan intar kroppen samma form som innan. Det finns inga genvägar till viktnedgång, det är bara färre kalorier och mer motion som gäller, men alltid finns det väl några fåfänga idioter som betalar 700 kronor för att låtsas vara några andra än de i själva verket är.


I stället föreslår jag att man ska satsa på rejäla stringtrosor, de omfördelar inte kroppsvätskorna utan man ser ut som man gör, utan krusiduller. Och jag lovar att de hjälper, efter en vecka känner man sig sexigare än någonsin.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: