söndag 22 juni 2008

Presenttips - prenumeration på disktrasor

Numera är det inte bara tidningar som man kan prenumerera på. Det finns också prenumerationer på kalsonger, strumpor och trosor har jag sett. Tänk vad praktiskt att inte behöva ge sig ut och köpa strumpor när det är hål på varenda par i lådan, det kommer hem nya strumpor i brevlådan så man alltid har några utan hål att ha på sig. Det kan ju bli lite tråkigt i längden förstås, att inte kunna välja färg och mönster, nu när det finns så mycket fina strumpor att välja på i affärerna.

Numera kan man också prenumerera på disktrasor. Det finns väl inte någon som inte äcklats av denna trasa som ofta ligger ihopknövlad på diskbänken och stinker surt och snuskigt. Nu kan man få en ny disktrasa en gång i månaden(!) hemskickad i brevlådan, de går att beställa på disktrasa.com. Menar de att man ska byta disktrasa en gång i månaden, att man ska använda samma jäkla äckliga disktrasa en hel månad? Det kanske fungerar att ha samma i en månad om alla som använder den sköljer ur den ordentligt efter sig och hänger upp den på tork, men i vårt hus skulle det aldrig gå att ha samma disktrasa i en månad. Blää.

Jag byter disktrasa jätteofta, för jag ser liksom bakterierna kräla i den efter en eller två dagars användning. Vi har en hel arsenal med disktrasor i omlopp, såna där tunna disktrasor med hål i, och tvättar dem så länge de är hela. Det brukar gå åt några paket med disktrasor om året, men det är det värt om man vill slippa magsjuka och andra sjukdomar som sprids via smutsiga disktrasor.

En manlig bekant till oss brukade torka sin lilla dotter om munnen med disktrasan när han hade gett henne mat. Han fru blev inte lite arg när hon fick höra att han brukade göra så. Men flickan överlevde det också, hon fyller 25 år i augusti.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vill man alltid ha en fräsch disktrasa är ett smidigt och prisvärt alternativ att prenumerera från:
avtorkat.se

Unknown sa...

De tunna trasorna med hål i år ju sönder direkt, det man behöver är en rejälare trasa, typexemplet wettex, men de billigare Skona-trasorna brukar jag köra på, är dessutom miljövänligt.