tisdag 10 juni 2008

Det beror nog inte bara på kosten att britterna har dåligt sexliv

15 miljoner britter tycker att sexlivet är allt annat än upphetsande, enligt en ny engelsk studie. En del av förklaringen är att de har för dåliga matvanor. Skräpmat och snabba kolhydrater ger obalans i blodsockernivån och många får inte i sig tillräckligt med näringsämnen. Dietisterna tipsar om proteinrik mat, som kyckling och fisk, för att få fart på lusten igen.

Jag tror inte att det bara är maten det är fel på. Om man ska tycka något om britternas klädsmak så är den ju helt katastrofal.

Det vore kanske idé för dem att klä sig lite bättre för att attrahera det motsatta könet och piffa upp sexlivet. Vilken kvinna tänder på en man som hasar sig fram med stor fotbollströja, säckiga shorts och tofflor?

När vi var på Cypern en gång för några år sedan såg man på långt håll vilka som var från Storbritannien. Männen hade som sagt skitfula fotbollströjor och såg allmänt sjaskiga ut. Kvinnorna såg ut som de arbetade på gatan och hade helt osannolika kombinationer av kortkorta kjolar, tröjor i helt vidriga färkombinationer som slutade under bysten och som visade hela magen och därtill ett par väldigt högklackade skor som de vinglade fram i. Kvinnorna kanske försökte klä sig sexigt men misslyckades totalt för det såg bara helt osmakligt ut. Så det kanske inte bara beror på maten att de är missnöjda med sexlivet.

Inga kommentarer: