söndag 13 april 2008

Bröstförstoring


Läste att Jennifer Aniston fyller 40 år nästa år och planerar att adoptera ett barn och förstora sina bröst. En vän till Aniston säger att hennes kropp ska matcha hennes attityd. Vilken attityd matchar man genom att förstora brösten? Pösmunk, uppblåst, inte äkta, plastig...eller? Jag har faktiskt aldrig tänkt på att hon har små bröst förresten, hon har väl ganska lagom stora bröst vad jag kan minnas. Men det är väl mer eller mindre lag på att göra bröstförstoringar i film- och tv-branschen over there.

"Vackra kvinnor måste tänka på sin skönhet som kapitalisten tänker på sina investeringar och politiker på sina väljare: det är det enda de har för att försäkra sig om sin plats hör i världen." (Cyril Connolly)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hon skullle verkligen behöva större bröst. Alla vet (men några förnekar envist) att stora bröst är vackra, ger bättre självförtroende, uppmärksamhet, mer kvinnlighet, skapar mögligheter och i vissa tillfällen jobb. Dessutom är det ju enormt snyggt. Se bara alla modeller och bilder på kvinnor som uppskattas på nätet och irl.

Anonym sa...

Jennifer har förstorat sina bröst men gjort en lagom liten storlek